HiperForum.pl - Forum Hipermarket贸w

HiperForum.pl - Forum Hipermarket贸w

Pracownicy do boju!

Teraz jest 2010-09-05, 01:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Tytu艂: SAWIA-WARSZAWA
PostNapisane: 2010-07-29, 14:51 
Aplikant
Aplikant

Do艂膮czy艂(a): 2010-01-26, 17:59
Wszyscy p艂aczecie 偶e praca na kasie jest kar膮 albo jest stresuj膮ca. Ja pracuj臋 na kasie od kilkunastu lat i jest to praca nawet niez艂a,Ja pogadam z klientami po 偶artuje, nawet s膮 tacy klienci dla kt贸rych jestem ulubion膮 osob膮 , kt贸ra ich obs艂uguje ,no chyba 偶e trafi si臋 na klienta, kt贸ry sobie nie u偶y艂 w nocy bo 偶ona by艂a zm臋czona i przyszed艂 do sklepu wy艂adowa膰 swoj膮 z艂o艣膰 na kasjerach albo na innych pracownikach. Ja was zapraszam do pracy w sklepie SAVIA przy ulicy Kwiatkowskiego w Warszawie gdzie praca na kasie wygl膮da nast臋puj膮co: jak 艣i臋 zalogujesz to le膰 na piekarnie, za par臋 minut zostaw piekarnie le膰 na kase bo s膮 kolejki zaledwie stoi 3 osoby, po obs艂u偶eniu 5-klient贸w le膰 na warzywa, po 15minutach zostaw to i le膰 na magazyn bo przyjecha艂a dostawa i trzeba j膮 wy艂o偶y膰 na p贸艂ki zd膮偶ysz wyjecha膰 na sklep ju偶 s艂yszysz zostaw ten w贸zek i le膰 na kase bo s膮 kolejki zaledwie 4 lub 5 os贸b. I tak jest codziennie. Nie wspominam ju偶 personelu kierowniczym kt贸ry jest tak mi艂y 偶e jak by ich pies zjad艂 to by zdech艂.

G贸ra
 Zobacz profil Wy艣lij e-mail  

Wy艣wietl posty nie starsze ni偶:  Sortuj wg  
Utw贸rz nowy w膮tek Odpowiedz w w膮tku  [ Posty: 1 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Kto przegl膮da forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten dzia艂: Google [Bot] i 1 go艣膰

Nie mo偶esz rozpoczyna膰 nowych w膮tk贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w w膮tkach
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w