papryczka napisa艂(a):
Poka偶 im, 偶e si臋 nie nadajesz na kas臋 - to ci臋 nie b臋d膮 tam zabiera膰 ;)
Hehe dobre rozwi膮zanie, bo co to za problem robi膰 b艂臋dy ale jednak wola艂bym wyj艣膰 z twarz膮 o ile to mo偶liwe.
KROPKA86 napisa艂(a):
uff na szcz臋艣cie ja czego艣 takiego w umowie nie mam, chyba jeszcze na starych zasadach mnie przyjmowali:]
papryczka napisa艂(a):
Praca na stanowisku kasjer - sprzedawca te偶 mo偶e by膰 fajna wystarczy odpowiednio podej艣膰 do sprawy ...
No Papryczka masz racj臋, kwestia podej艣cia i przyzwyczajenia, ale zanim do tego dojdzie to za ka偶dym razem na kasie b臋d臋 si臋 poci艂, telepa艂 i B贸g wie co jeszcze:]
Czyli chyba jednak nie ma mo偶liwo艣ci, swoj膮 drog膮 to chytre jest, bo zawsze 艂atwiej zawo艂a膰 multiskilling ni偶 zatrudni膰 kasjerk臋 (w ko艅cu to biznes), tylko jak tu si臋 wyrobi膰 ze swoj膮 robot膮 szczeg贸lnie na zmian臋 promocji kiedy to i ludzi jest wi臋cej (co przek艂ada si臋 na te nieszcz臋sne kolejki) no i jednak na dkc (zreszt膮 jak na wszystkich dzia艂ach) jest og贸lny zam臋t i nie wiadomo czasem za co si臋 z艂apa膰 a promocj臋 trzeba przecie偶 zmieni膰:]
Pozdr贸wko dla Tescowicz贸w Forumowicz贸w.
Ja teraz 艣ci膮gn臋 sobie symulator kasjera ustawie na najwy偶szy poziom i po膰wicz臋 hehe.